Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Yazarlar

Dr. Sertaç Doğanay

Dr. Sertaç Doğanay

İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezuniyetinin ardından ilaç sektörüne girdi ve 2001-2011 arasında sektörün önde gelen firmalarında pazarlama, satış ve kurumsal iletişim yöneticiliği yaptı. Halen Pharmaceutical Business Review, Farmagazin dergilerinde ve sosyalmedyaco ‘da yazmaktadır. CSA Celebrity Speakers’ın Türkiye’deki 46 konuşmacısından birisidir. 2012 senesinde sağlık ve ilaç sektörüne sosyal medya ve dijital pazarlama hizmeti vermek üzere Social Touch ajansını kurdu. Aynı zamanda bu alanda içerik üretme ve sektörü bilgilendirme hevesiyle kolektif bir platform olan Tek Doz Dijital’i hayata geçirdi. Beraber seyahat etmekten çok hoşlandığı bir eşi ve afacan bir oğlu var, adı Yiğit Ali.

Onur Tuhta

Onur Tuhta

Okan Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü’nden 2012 yılında mezun olarak lisans eğitimini tamamlamıştır. Lisans bitirme projesi olarak Özel Hastanelerin Sosyal Medyadaki Algısı ile ilgili bir çalışma yaparak kariyeri adına sağlık ve sosyal medya yolundaki ilk adımlarını atmıştır. Bu alanda öğrendiklerini paylaşmak ve daha fazlasını öğrenmek adına Tek Doz Dijital’de bulunmaktadır.

Hazal Tüfekçi

Hazal Tüfekçi

Şu anda hala Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü öğrencisi. Farklı sitelerde girişimcilik üzerine yazıları bulunuyor. Sosyal medyada içerik oluşturuyor. Söz konusu yazmak, konuşmak, bir şeyler yaratmak olunca hiç dinmeyeceğine inandığı bir heyecanı söz konusu. Sağlık alanının sosyal medyada neler yapabileceğini öğrenmek istemesinin yanı sıra araştırdıklarıyla hem bu alana hem kendisine katkı sağlamak için Tek Doz Dijital’de bulunuyor.

Alperen Sözen

Alperen Sözen

Marmara Üniversitesi İşletme mezunu ve Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Üretim Yönetimi ve Pazarlama Yüksek Lisans öğrencisi. Sosyal medya ve tüketici davranışları konularına ilgili. Dijital mecranın pazarlama ve sağlık aktivitelerinde kullanımını deneyimlemek için Tek Doz Dijital ekibine katılan en yeni yazarımız.

Buğrahan Ceylan

Buğrahan Ceylan

Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım mezunu olan Buğrahan, Türkiye ve dünyada sağlık sektörü ve dijital dünya arasındaki gelişmeleri haber,analiz ve yorumlarla Tek Doz Dijital’e taşır. Aynı zamanda sosyal medya pazarlaması, dijital pazarlama ve teknolojideki trendlerle ilgilenir. Tek Doz Dijital’in en yeni editörlerindendir.

Mehmet Deveci

Mehmet Deveci

Erciyes Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencisi. Dilin, kelimenin ve paylaşmanın gerçekten gücüne inanan; ilgi alanlarında araştırma yapmayı seven, dogmacı yaklaşımdan uzak, medenice tartışmanın yapılabileceğini savunan, sorgulamacı birisi. Kişisel blogunda edinimlerini paylaşmanın yanı sıra; dünyanın en önemli ve dinamik sektörlerinden olan sağlık sektörünün; yeni trendler ve internet teknolojileri ile bütünleşmesine yönelik araştırmalarda bulunmak, bilgi edinmek ve paylaşmak için Tek Doz Dijital bünyesinde yazıyor.

Ecz. Ezgi Edemen

Ecz. Ezgi Edemen

İstanbul Üniversitesi Eczacılık fakültesi 2012 mezunlarından. Mesleki seçimini yaptığı ilk günden beri ilaç endüstrisinde çalışmayı hedefleyen; Biofarma, Novartis ve GSK olmak üzere pek çok firmada pazarlama stajı yapmış, kariyerine de dijital pazarlamada devam etmek isteyen bir eczacı. Dinamizmin oldukça yüksek olduğu sağlık sektörünün dijitalle kesiştiği her alana dair bir şeyler karalayacak elinden geldiğince, beğenilerinizi alması ümidiyle…

Levent Sansever

Levent Sansever

1993 doğumlu Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 3.sınıf öğrencisi,müzisyen,girişimci adayı. Tek Doz Dijital’den çok şey öğrenebileceğine inanan, yeniliklere açık, genç yazar.

Yigit Sarioglu

Yiğit Sarıoğlu

1988 İstanbul doğumlu. Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu, İstanbul Üniversitesi Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı doktora öğrencisi.
Türkiye’nin önde gelen ilaç firmalarında Ar-Ge ve Üretim stajı yaptı. Arge, inovasyon, patent ve ilaç teknolojisi konularına meraklı. Dijital teknolojileri ve gelişmeleri yakından takip etmekte.

Ali Mahmut

Ali Mahmut

Yeditepe Üniversitesi, Uluslararası Almanca İşletme Yönetimi mezunu. Sağlık sektörüne girişi; bir Sabancı kuruluşu olan ONKİM Kök Hücre Teknolojileri ile başladı. Yönetici asistanlığı ve sosyal medya hesaplarını yönetti. Dijital pazarlama alanında kendini geliştirmek ve deneyimlerini paylaşmak için artık Tek Doz Dijital’de.

Ceren Gülpınar

Ceren Gülpınar

Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Okulumuz endüstri mühendisliği kulübü Dergi Komitesinde aktif olarak 2 yıl görev aldıktan sonra yazmaya olan ilgim ve sağlık sektörüne olan merakımı Tek Doz Dijital’de geliştirmeye karar verdim. Tek Doz Dijital’le dijital pazarlamaya dair pek çok yeniliği öğrenirken aynı zamanda bu alanda daha çok bilgi sahibi olmak istediğimi fark ettim. Sağlık sektöründe sosyal medyanın öneminin her geçen gün artması bu alanda yazmaya olan ilgimi ve gelişimimi olumlu yönde etkilemekte.

Berna Yaran

Berna Yaran

Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 2. Sınıf öğrencisi. Okulun en aktif kulüplerinden biri olan Mies’de proje liderliği yapmakta. Derslerle beraber yoğunlaşan hayatında yazmak ve okumak onu dinlendiren eylemlerden ikisi. Hem yazmak hem öğrenmek için, sektöre adım atıp sektörü tanımak isteyen Berna, Tek Doz Dijital’in yeni yazarlarından.

Çağla Akın

Çağla Akın

Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi. Sağlık ve dijitale olan ilgisini, deneyimle pekiştirmek için aramıza katılan Çağla, içerik yönetimi, dijital gelişmeler ve sağlık alanında uygulamalarını yakından takip etmekte.

Fatma Selin Nazik

Fatma Selin Nazik

Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencisi. 2 yıldır okulun Endüstri Mühendisliği Kulübünün Dergi Komitesinde aktif üyelik yapmakta. Pazarlama ve sosyal medyaya ilgilisi olan ve araştırmayı seven biri. Kendisini geliştirmek için Tek Doz Dijital’in çok büyük bir başlangıç olduğunu düşünen en yeni yazarımız.

Yasemin Şahan

Yasemin Şahan

2008-2012 yılları arasında Fransa, Lorraine Üniversitesi’nde Kültür ve İletişim Anabilim dalında lisans eğitimini tamamladıktan sonra Galatasaray Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde Yüksek Lisans’ın ilk yılını geçirdi. Ardından tekrar Fransa’ya döndü ve Avrupa Araştırmaları Merkezi, Avrupa’da Stratejik İletişim ve Halkla İlişkiler bölümüne başladı. Halen burada öğrencidir. Tek Doz Dijital’de olma sebebi ise sağlik sektörünün dinamizmi içinde sosyal medya yönetimi ve dijital mecrada stratejik iletişim konusundaki teorik bilgisini pratiğe dökmek ve dijital sağlık iletişimi alanında tecrübe edinme isteğidir.

Berk Geyik

Berk Geyik

25.09.1987’de İstanbul’da dünyaya geldim. İlk, orta ve lise öğrenimimi İstanbul ve Kocaeli’nde tamamladım. 2005 yılında Kocaeli Üniversitesi İzmit MYO Yerel Yönetimler bölümünü kazandım. 2007 yılında mezun oldum. Aynı yıl Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümüne girdim. Okuduğum süre içinde MİHA (Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Haber Ajansı), MİTA (Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Tanıtım Ajansı)’nda çalıştım. 2011 yılında Genel Gazetecilik ihtisası ile fakülteden mezun oldum. Aynı zamanda dışarıdan da Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü okuyup 2009’da mezun oldum. Mezuniyetim sonrası 1,5 yıl kadar Yeditepe Üniversitesi Yabancı Diller Y.O İngilizce Hazırlık Eğitimi gördüm. Daha sonra aynı üniversitede, GSÜ’de ve Rus Kültür Merkezi’nde Rusça Dil Eğitimi aldım. Üniversite yıllarımda Habertürk’te Medikal programı (Esra Kazancıbaşı Öztekin)’in asistanlığını ve www. sagligimicinhersey.com’da sağlık muhabirliği ve editörlüğü yaptım. Objektif Haber’de Gece Editörlüğü yaptım. Akademetre adında Pazar Araştırmaları firmasında Kantitatif Pazar Araştırması Proje Sorumlusu olarak görev yaptım. İstanbul’da yaşıyorum.

Konuk Yazarlar

Taner Onay

Taner Onay

1990 yılının Nisan ayında Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçesinde doğdu. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Hemşirelik Bölümü’nden 2014 yılında bölüm birinciliği ile mezun oldu. Aynı yıl Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde Halk Sağlığı Hemşireliği Tezli Yüksek Lisansı’na başladı. Şimdi ise Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi ve Koç Üniversitesi Hastanesi’nin Acil Servisi’nde çalışmakta. Sağlık alanında 2 yıldır dijital ortamlarda sağlık eğitimi ve farkındalık çalışmaları yapıyor. Tek Doz Dijital’de bu alanda öğrendiklerini paylaşmak ve daha fazlasını öğrenmek için bulunuyor.

Burak Çaykara

Burak Çaykara

İstanbul’da doğdu. 2001 yılında Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite yıllarında 4 yıl süresince amatör olarak fotoğrafçılık ile ilgilendi. 2007-2009 yılları arasında Beykent Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon MBA programını üstün derece ile tamamladı. 2007 yılının sonları doğru Pleksus Bilişim A.Ş. firmasının İstanbul organizasyonu içerisinde Müşteri Yöneticisi olarak göre başladı. Şu an Kıdemli Satış Uzmanı ve İstanbul Ofis Yöneticisi olarak görevine devam etmektedir. Bir yandan da 2011 yılında LinkedIn içerisinde oluşturduğu ”İlaç Endüstrisi Dijital Aktiviteler Kulübünün” yöneticiliğine aktif olarak devam etmektedir. Sağlık ve sosyal medya işinin vazgeçilmezlerindendir.

Harun Kurt

Harun Kurt

Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde eğitimini sürdürmektedir. Sağlık ve sosyal medya konularının gelişime açık olduğuna inandığından dolayı ve bu konularda tecrübe kazanmak adına Tek Doz Dijital bünyesine dahil olmuştur.

Ecz. Beste Uzunlar

Ecz. Beste Uzunlar

1987 yılında İzmir’de doğdu. Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olduktan sonra ilaç sektörüne girdi. Bu süre zarfında Yeditepe Üniversitesi – Bütünleşik Pazarlama İletişimi yüksek lisans programında, sosyal medya, sağlık iletişimi, dijital pazarlamaya merak sardı. Medikal ile başlayan sektör hayatı, satışı takiben pazarlama ile devam ediyor. Merak duyduğu bir alanda, içerik üretmenin heyecanını yaşadığı için Tek Doz Dijital’de bulunuyor.

Uzm. Dr. Erdinç Nayır

Uzm. Dr. Erdinç Nayır

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları’ndan uzmanlığını aldı ve şu anda Mersin Ünversitesi Tıbbi Onkoloji BD’da görev almaktadır. Hekimlere yönelik birçok forum sitesinin kurulmasında, yönetilmesinde görev aldı. drtus.com’da moderatörlük yaptı. Şu an drtus.com’un köşe yazarıdır. Köşe yazıları birçok platformda yer bulmaktadır. Hekimlere yönelik oluşturulan sosyal medya platformlarında moderatörlük yaptı. Socialdoctors.com’da koordinatördü. Facebook’ta sağlık alanında etkin paylaşımlar için Medikal Paylaşım ve Doktorlar sayfasını kurdu. Sosyal medyada sağlık alanında ilklere imza attı, şu anda birçok hekime ve sağlık alanındaki özel kuruluşlara sosyal medya danışmanı olarak hizmet vermektedir. Yazmayı, üretmeyi, seyahat etmeyi ve mesleğini çok sever…

Ece Akbıyık

Ece Akbıyık

Bir sağlık profesyoneli olma yolunda ilerleyen, halihazırda bir eczacılık fakültesi son sınıf öğrencisi. Aynı zamanda GlaxoSmithKline ilaç şirketinde part time çalışmakta. Küçüklüğünden beri okuyup yazmayı, fikirleri tartışıp yeni bir fikri yaratmayı uğraş haline getirmiştir. Lisans eğitimini öğrenci kulüpleri çalışmaları, projeler, stajlar, part time çalışmalarla geçirmesinin ardından Tek Doz Dijital ile tanışmış ve “işte burada sektör için harika bir yenilik var” diyerek oluşuma balıklama dalmıştır ve sonuçta yazıları ile karşınızdadır. Beğeniyle okumanız dileklerimle…

Emine İpekçi

Emine İpekçi

Marmara Endüstri Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Yazmaya olan merakımı; sağlık alanında sosyal medyayı anlatarak geliştirmeye karar verdim. Sosyal medyanın sağlık alanındaki önemini kavradığım günden beri de Tek Doz Dijitalde bulunuyorum.

Seray Önay Doğanyiğit

Seray Önay Doğanyiğit

İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Programı’ nda Eğitim Asistanı olarak çalışan Seray, ayrıca Galatasaray Üniversitesi Stratejik İletişim yönetimi Yüksek Lisans tez dönemi öğrencisidir. 6 yıllık farklı sektörlerde iletişim ve pazarlama deneyiminin ardından, yıllardır ilgilendiği sağlık konusunu akademik ortamda uzmanlaşarak yaşam biçimi haline getirmeye karar vermiştir. Sağlık sosyolojisi, Medya’da Sağlık Söylemleri ve Gruplararası Sağlık İletişimi üzerine çalıştığı alanlardır. Uzun zamandır destek vermeye çalıştığı Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği’nde Genel Sekreter olarak çalışmaktadır. Ayrıca alternatif tedavi yöntemleri, fitoterapi ve astroloji diğer ilgi alanlarıdır.

Pelin Taşel

Pelin Taşel

1999 yılından bu yana aktif olarak ilaç sektöründe çalışan Pelin Taşel, Saint-Michel Fransız Lisesi’nden okul birincisi olarak mezun oldu. Fransız Okulları Mezunları Derneği’nden Başarı ödülü aldı. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olduktan sonra, yüksek lisansını da yine aynı üniversite ve bölümde bitirdi. Sırasıyla Pfizer, Novartis, Novo Nordisk, ve Pensa İlaç’ta finans, satış ve pazarlama departmanlarında, yurtiçi ve yurtdışında, çeşitli uzmanlık ve yöneticilik pozisyonlarında çalıştı. Teknolojinin gelişimiyle iş dünyasında önemli bir yer tutan sosyal medya ve dijital pazarlamaya gösterdiği ilgi nedeniyle, bu alanda içerik üretme ve sektörü bilgilendirme hevesiyle, bu konuda çalışmalara başladı.

Ecz. Leyla Mine Tandağ

Ecz. Leyla Mine Tandağ

Leyla Mine Tandağ, 26 Aralık tarihinde İstanbul’da gözlerini dünyaya açmış, ilk nefesini akşam saat 8 sularında almış; piyanist, şair, köşe yazarı, işletme ve e-ticaret yüksek lisanlarını tamamlamış bir uzman eczacıdır.
ABD’de çalıştığı Amerika Fındık Konseyi bünyesinde stratejik planlama ve reklam ödülleri almış; 2004 senesinde Olimpiyat Meşalesi taşımış; Financial Times’da yazısı yayımlanmış; ABD ve Türkiye’de ilaç üretimi ve pazarlaması yapan çeşitli firmalarda üst düzey yöneticilik yapmış; ABD’de şiirleri ile birçok ödüle layık görülmüş; seneler sonra ülkesine dönüp Nefes Eczanesi’nde hastalarına tüm birikimlerini aktarırken, ABD’deki LMT Danışmanlık şirketi ile hâlihazırda birçok Türk ve yabancı şirkete danışmanlık yapan, SÖZ VER! Yaşam Aşk Ruh adlı ilk kitabının yazarı olan ama bunların hiçbirini önemsemeyen; hayatta herkesin, her şeyi, sevgi ile başarılabileceğini etrafındaki tüm halkalarına aşılamaya çalışan bir kuldur.

Av. Ceylin Beyli

Av. Ceylin Beyli

Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezuniyeti ve Leeds University’de Bilişim Hukuku Master derecesi sonrasında profesyonel hayata atılmıştır. 2003 yılından bu yana hukuki danışmanlık ve aktif avukatlık yapmaktadır. CBL Avukatlık Bürosu‘nun kurucusu ve yöneticisidir. Özellikle Bilişim, Fikri Mülkiyet ve Ticaret Hukuku konularında, yurtiçi ve yurtdışında mesleki birçok organizasyon ve derneğe üye olup, birçoğunda Yönetim Kurulu Üyesi ya da Çalışma Komitesi Üyesi olarak rol almıştır. Meslek icabı okumak kadar, yazmayı ve anlatmayı da sevdiğinden, 2004 yılından bu yana yurtiçi ve yurtdışındaki birçok konferansta konuşmacı ya da moderatör olarak görev almıştır. Tabii bu çabalarında seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevmesinin etkisi de vardır. Tek Doz Dijital’de hukukçu yazar olmadığını görünce, fırsatı değerlendirmiştir:)

Aysun Akbulut

Aysun Akbulut

2002 yılında lisans, 2006 yılında yüksek lisans eğitimini tamamlayarak; sağlık kurumları işletmeciliği eğitimi ve tecrübesi yanında, yükseköğretim yönetimi alanında tecrübe kazanmıştır. Üniversitelerde ve sağlık kurumlarında iş geliştirme, finans, maliyet muhasebesi, stratejik yönetim, pazarlama ve proje yönetimi konularında deneyimlidir. Sonuç odaklı çalışan, yeni iş fikirleri üretebilen, yaratıcı fikirler peşinde koşan, küresel değişimi, sosyal medyayı takip eden, dijital fotoğraf ve latin hat sanatı ile uğraşan Aysun Bayram Akbulut, 2013 yılında Tek Doz Dijital’de yazmaya başlamıştır.

Zeliha Onuk

Zeliha Onuk

1983 yılında doğdu. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden 2006 yılında mezun olduktan sonra kariyerine Pfizer İlaçları’nda Pazarlama Departmanı’nda başladı. Ardından 1,5 yıl Londra’da yaşadıktan sonra Actavis İlaçları’na katıldı. 2011 yılından itibaren Janssen İlaç firmasında Kurumsal İlişkiler Departmanı’nda görevini sürdürüyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Pazarlama İletişimi Bölümü’nden “Sosyal Pazarlama Kapsamında Türkiye’de HIV/AIDS ile mücadele: Netnografik Bir İnceleme” konulu Yüksek Lisans Bitirme Projesiyle 2013 Ocak ayında mezun oldu. Okumayı, araştırmayı, bilgilenmeyi seven biridir..

Dr. Atilla Oğuzhan

Dr. Atilla Oğuzhan

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, 7 sene acil servis hekimliği yapmış ve şu anda aile hekimi olarak çalışmaktadır. Dijital sağlık teknolojilerini, sağlıkta sosyal medyayı, sosyal ağları ve mobil sağlık teknolojilerini yakından takip etmeye çalışmaktadır. Öğrendiklerini Tek Doz Dijital’de paylaşarak, dijital sağlık alanında içerik üretmeye çalışmaktadır. Öğrenmenin, keşfetmenin, üretmenin ve girişimci ruhun değerinin paha biçilemez olduğuna inanan tıp doktorudur.

Melis Avcı

Melis Avcı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra, yine İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Pazarlama İletişimi üzerine yüksek lisans yaptı. Kurumsal iletişim ve pazarlama departmanlarında staj yaptıktan sonra, yolu Tek Doz Dijital ve Social Touch ile kesişti. Okumayı, araştırmayı seven biri olarak öğrendiklerini sizlerle paylaşmaktan keyif alacaktır.

Seçil Önal

Seçil Önal

Şu dönemde Boğaziçi Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü’nde mezun adayı olan yüksek lisans öğrencisi. Yazmak önemli bır tutkusu. Bölümü için daha çok araştırma yaptıkça sosyal medyanın sağlıkta neler yapabileceğini görebilmek için Tek Doz Dijital’de bulunuyor. Lisansı Elektronik Mühendisliği olduğu için internetin ve elektroniğin yeni ilgi alanlarıyla pekişmesini sağlamayı hedefliyor.

Erman Turan

Erman Turan

Hayata İzmir’de merhaba diyen Erman Turan, Sabancı Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Lisans eğitimi sonrası yurtdışındaki iki senelik Biyomedikal Mühendisliği macerası ile yetinmeyip Biyobilimlerde Girişimcilik yüksek lisansını bir çırpıda tamamladı. Eğitimi sırasında farklı ülkelerde staj yapma imkanı bulan Erman, yurtdışında kendi medikal startup’ını kurma fırsatı yakaladı. Halen sağlık girişimcilerine fikirden şirketleşmeye kadar uzanan yolda startup danışmanlığı yapmayı ve her fırsatta arkadaşları ile dalışa gitmeyi çok seviyor.

Necivan Berber

Necivan Berber

1987 Bulgaristan doğumlu, 2 yaşından itibaren İzmir’de yaşayan; hayatı ve paylaşmayı seven, Uludağ Üniversitesi mezunu bir kimyager. Öğrenciliği sırasında kongrelere katılmış, sunum yapmış kendini geliştirmeyi seven ve aynı zamanda da satış ve pazarlama, kimya öğretmenliği gibi part-time işlerde çalışmış, çocukları seven bir TEGV gönüllüsüdür. İlaç ve sağlık sektörüne duyduğu ilgiden dolayı güncel haberleri takip ederken karşılaştığı Tek Doz Dijital sayesinde, sektörle ilgili gelişmeleri daha yakından takip etme ve bizzat öğrendiklerini sosyal ağlarda paylaşma fırsatı yakalamıştır ve bu durumdan dolayı keyif duymaktadır.

Cantekin Çelik

Cantekin Çelik

Marmara Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim, okul kulübünde Dergi Komitesi Liderliğini üstlenmekteyim. Dijital pazarlamaya olan ilgim, araştırma isteğim; Tek Doz Dijital ile tanışmamdan sonra bir tutkuya dönüştü ve kendimi bu konuda yazarak geliştirmeye karar verdim. Sağlık alanında gerçekleşen yenilikler ve sosyal medyaya verilen önemin artması, bu alana bir şeyler katma isteğimi daha da arttırmaktadır.

Seçil Uygungil

Seçil Uygungil

Yeditepe Üniversitesi Çeviribilim bölümü öğrencisi olarak eğitim hayatına devam etmektedir. Sosyal medya ve sağlık alanında terminolojik bilgisini geliştirmek için Tek Doz Dijital’de çalışıyor. Tek Doz Dijital’in en yeni çalışanlarından biridir.

Ali Cambaz

Ali Cambaz

1998 yılından bugüne aktif olarak bilişim sektörünün içerisinde yer alan Ali Cambaz, Ankara’da Bilgisayar Mühendisliği eğitimi aldı. Lisans eğitiminin ardından, Bursa’da İşletme Master’ı eğitimini sürdürürken, Yazılımı Geliştirme, İş Gereksinimleri Analizi ve Süreç Yönetimi üzerinde uzmanlaştı. Yeni nesil teknolojilerin kurumlarda uygulanması noktasında, Türkiye’nin doğusundan batısına, çok geniş bir coğrafyada fiili görev aldı. Sağlık bilişimi alanında Türkiye çapında kullanılmakta olan büyük ölçekli projelerde etkin rol oynadı. Ulusal ve Uluslararası ölçekte katıldığı sempozyum, fuar ve toplantılarla bilgi & deneyim paylaşımı gerçekleştirdi.
BUSİAD (Yenilikçilik ve Yaratıcılık Çalışma Grubu), Tıp Bilişimi Derneği, BİSİAD (Ar-Ge Çalışma Grubu) gibi birçok sivil toplum örgütünde, sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamaktadır.
Son dönemde; Mobil pazar ve yeni nesil sosyal ağlar üzerinde çalışmalarını yürütmektedir.

Ebru Demirok

Ebru Demirok

Yeditepe Üniversitesi Genetik ve Biyomühendislik son sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatına devam etmektedir. Sanofi bünyesindeki pazarlama stajı sonrasında, sağlık ve dijital pazarlama alanında ilerleme kararı alıp, beklemediği bir anda karşısına çıkan fırsat ile Tek Doz Dijital’de kariyer hayatındaki ilk adımını atmış bulunmaktadır. Bundan sonraki süreçte yazı ve yorumlarını siz okuyucularıyla paylaşmaktan büyük keyif duyacaktır.