Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

ICT Summit Now Bilişim Zirvesi’14 İstanbul’da Gerçekleşecek

ICT Summit Now Bilişim Zirvesi’14  İstanbul’da Gerçekleşecek
Ali Mahmut

İnterpromedya’nın bu sene 14.’sünü düzenlemekte olduğu Bilişim Zirvesi, 30 Eylül – 1 Ekim 2014 tarihleri arasında, Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Uluslararası kimliğini daha da genişleten ICT Summit NOW zirvesi; Avrupa, Asya ve Afrika’nın iş ve bilişim profesyonellerinin buluşma merkezi haline gelmiştir.

Geçtiğimiz sene olduğu gibi; bu sene de iletişim sponsoru olduğumuz ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi’14’ün bu yılki teması; “En İyilerden Özgür Konferanslar’’.

Bilişim Zirvesi’, bu sene Türkiye’deki konferans yapısını değiştirmek amacıyla yeni bir konsept sunacak. Tüm ana sunumların Anadolu Oditoryumu’nda gerçekleşeceği Zirve’nin katılımcıları, network için de geniş bir fırsat ve zaman bulabilecek.

“Yarının En İyi Yöneticileri” arasında yer alan, dünyada ve ülkemizde teknolojik buluşlarıyla ön plana çıkan “genç yetişkinler” bu yıl Bilişim Zirvesi’nin ana sahnesinde ve katılımcılar arasında daha fazla yer alacak.

Zirvede; genç yöneticilerin görüşlerinin sunulması ile eski ve yeni kuşaklar arasındaki farklı çizgilerin keskin bir şekilde ortaya çıkması bekleniyor.

İnterpromedya tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen Bilişim Zirvesi’nin; bilişim ve teknoloji dünyasını dikey sektörlerle buluşturması ve 5 binin üzerinde katılımcıyla gerçekleşmesi bekleniyor.

ICT SummitNOW Bilişim Zirvesi’14’e katılım ve daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Submit a Comment