Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Orion Health İstanbul’da Ofisini Açıyor

Orion Health İstanbul’da Ofisini Açıyor
Buğrahan Ceylan

Yeni Zelanda’nın en büyük yazılım ihracatçısı ve e-Sağlık teknolojisinin global lideri Orion Health, Avrupa ve Orta Doğu’da ki başarılarını güçlendirmesi ve tüm Avrasya Bölgesi’ne hizmet vermesi planlanan yeni Türkiye ofisinin resmi olarak açıldığını duyurdu. Bu yeni ofis, şirketin Türkiye merkezli hizmet, geliştirme ve teknik destek ekiplerini bünyesinde barındıracak. Orion Health aynı zamanda Türkiye’deki ilk büyük anlaşmasını yaptığını da duyurdu.

Orion Health’in Uluslararası Başkanı, Charles Scatchard şunları söyledi: “Türkiye, sağlık bakımı ve e-Sağlık projelerinde önemli yeni yatırımlar yapıyor. Avrupa’nın en hızlı büyüyen ekonomisine sahip ve bölgesel bir merkez olan İstanbul’da açılan yeni ofisimiz, Türkiye ve yakınındaki bölgelerde işlerimizi genişletmek için güçlü bir yerel ekip kurma çabalarımızda attığımız ilk önemli adımlarımızdan biridir. Projeleri yerel olarak destekleyebilmenin değerini biliyoruz ve Türkiye’de ki fiziksel varlığımızın, bizi rakiplerimizden ayrı bir yere koyacağına inanıyoruz.”

orion

Orion Health HBYS, klinik süreçler, hastane yönetimi ve hasta yönetimi açısından tam kapsamlı bir çözüm isteyen sağlık bakımı kuruluşları için tam entegre bir hastane bilgi yönetim sistemidir. Esnekliği, kullanım kolaylığı ve rekabetçi fiyat uygulamaları nedeniyle giderek tüm dünyada pazar payını arttırmaktadır.

Orion Health HBYS’nin Tayland’ın Bangkok kentinde yer alan Bumrungrad International Hospital’de kullanılmaya başlanmasıyla hasta bekleme süreleri yüzde 39 azalmış ve hastane, kapasitesini günlük 1500 hastadan 4000 hastaya arttırabilmiştir. Orion Health, dünyanın en çok onaylı hastanesinin bulunduğu ve dolayısıyla dünyanın çeşitli yerlerinden binlerce hastanın geldiği Türkiye pazarında da benzer sonuçlar elde edilebileceğine inanıyor.

Charles Scatchard konuyla ilgili şunları söyledi: “Orion Health, her yerde herkes için daha iyi sağlık hizmetlerinin tasarlanması konusunda kararlıdır. Türkiye’deki varlığımızın büyüyor olması, hastanelerin daha iyi hasta sonuçlarını elde etmesini sağladığı ve sağlık bakımı maliyetlerini azalttığı kanıtlanmış olan sağlık IT çözümlerine güvenle yatırım yapmalarını sağlayacaktır. İstanbul’daki yeni ofisimiz, bu pazara olan inancımızı ve Türkiye’deki sağlık bakımı yatırımlarının seviyesini yansıtmaktadır.”

Submit a Comment