Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Ekim Ayı Dijital Sağlık Uluslararası Etkinlik Takvimi

Ekim Ayı Dijital Sağlık Uluslararası Etkinlik Takvimi
Nihal Yormaz

Dijital sağlık sektörünün nabzını tutmaya devam ediyoruz. Eylül ayı etkinliklerinin çoktan başladığı şu günlerde sizler için dijital sağlıkla ilgilenen tüm paydaşları bir araya getiren Ekim 2015 uluslararası dijital sağlık etkinlikleri takvimine şimdiden göz atmanızda fayda var. Aşağıdaki listemizde bulunan linklere tıklayarak etkinliklerle ilgili detaylara ve kayıt koşullarına ulaşabilirsiniz.

1. 9. Yıllık Health 2.0 Sonbahar Konferansı (4-7 Ekim/Santa Clara-Amerika)

Health 2.0 etkinliğinde Silikon Vadisi’nin başkanlık ettiği sağlık teknolojisinde son 1 yılda yaşanan gelişmeleri incelemek amacıyla uzman konuşmacılar ve ilgi çekici paneller yer alıyor olacak. Konferans 9. yılında 200’den fazla canlı ürün demosu ve yeni özel ürün lansmanıyla katılımcılarını bekliyor.

2. USC 9. Yıllık Vücut Programlama Konferansı (9 Ekim/California Üniversitesi-Amerika)

USC 9. Yıllık Vücut Programlama Konferansı modern sağlık çözümleri arayanlar için tasarlanmış bir etkinlik. Dijital ve canlı bilimi yöneticileri, alçılar ve mobil uygulama mucitleri, stratejistler, tasarımcılar, yatırımcıların buluşacağı etkinlikte dinamik gösteriler yer alacak. Disiplinler arası içerik ve değerli bağlantılar ile dolu bir gün geçirmek ayrıca geleceğe tanık olmak isteyenler için bu etkinlik kaçmaz.

3. American Society İnsan Genetiği Yıllık Toplantısı (6-10 Ekim/Baltimore-Amerika)

American Society İnsan Genetiği Yıllık Toplantısı insan genetiğinin tüm alanlarında sunum ve üstün bilimsel tartışma yapılan son derece önemli uluslararası bir etkinlik. Dünya çapında üne sahip ASHG 2015’in 6,500’ün üzerinde bilimsel katılımcıya ve 200’ün üzerinde katılımcı şirkete ev sahipliği etmesi bekleniyor.

4. Uluslararası Akıllı Giyilebilir Cihazlar ve Nesnelerin İnterneti Sağlık Uygulamaları Konferansı (13-14 Ekim/Toronto-Kanada)

Uluslararası Akıllı Giyilebilir Cihazlar ve Nesnelerin İnterneti Sağlık Uygulamaları Konferansı, mobil ve algılama teknolojilerindeki son gelişmeler, akıllı giyilebilir cihazlar ve nesnelerin interneti (IOT) ile ilgili tüm gelişmelerin tartışılacağı etkinlikte, sağlık alanında yapılan dijital araştırmalar üzerinde de durulacak.

5. Yarının Hastanesi (18-20 Ekim/Washington D.C-Amerika)

Yarının Hastanesi (Hospital of Tomorrow) etkinliğinde, hastane ve sağlık yöneticileri hastane endüstrisinin karşılaştığı kritik zorlukları tartışmak için bir araya geliyorlar. Hastanelerde daha kaliteli bir bakım hizmeti sağlanması için dijital teknolojilerden nasıl faydalanabileceğinin de tartışılacağı etkinlik oldukça ilgi çekici gözüküyor.

6. Avrupa Teletıp Konferansı (21-22 Ekim/Danimarka)

Avrupa Teletıp Konferansı (ETS) 2015, teletıpta yaşanan en son yenilikleri tartışmak için önde gelen sağlık kuruluşlarını, hükümet liderlerini, klinisyenleri ve araştırmacıları bir araya getiriyor. Avrupa’da olması sebebiyle de oldukça çok katılımcının yer almasının beklendiği etkinlik oldukça ilgi toplayacak gibi duruyor.

Submit a Comment