Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

1000 Doz Dijital!

1000 Doz Dijital!
Dr. Sertaç Doğanay

2012 Kasım ayında yayın hayatına bu yazıyla başlayan Tek Doz Dijital, 1000. yazısı için “Ben yazarım ya!” diyecek bir yazar arıyor.

Dile kolay tam 1000. yazımıza çok yaklaştık ve bu yazıyı sizin yazmanızı istiyoruz. Bunun için de ödüllü bir yarışma düzenliyoruz. Ödül de konumuzla çok yakından ilgili. Hatta konunun bizzat kendisinin tartışıldığı bir zirve ile ilgili! Bu sene üçüncüsü düzenlenen ve iletişim sponsoru olduğumuz Digital Health Summit 2014’e ödül bilet veriyoruz. 17-18 Eylül tarihlerinde Park Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek zirve, Türkiye’de bu alanda düzenlenen tek zirve olma özelliğini koruyor.

DHS-Logo

İşte yarışma kategorilerimiz:

Yarışmanın katılım koşulları:

Yarışmaya katılacak tüm yazıların;

  • Özgün
  • Daha önce yayınlanmamış
  • Tamamı veya bir kısmı kopya edilmemiş
  • İçerik açısından zengin
  • Kaynak gösterilmiş olmasını bekliyoruz.

Katılımcılar yukarıda belirttiğimiz herhangi bir kategoriye (veya kategorilere) dahil olacak şekilde dilediği kadar yazı ile yarışmaya katılabilirler. Karakter sayısı yani yazı uzunluğu konusunda herhangi bir kısıtımız yok.

Yazıların gönderimi için son tarih ise 11 Eylül 2014! Yarışmanın sonuçlarını 12 Eylül tarihinde açıklayacağız. Seçilecek 3 yazı, Tek Doz Dijital’in 1.000 yazıları olarak aynı gün yayımlanacak. Bu 3 yazının sahipleri de Digital Health Summit 2014’e ücretsiz bilet kazanacak ve zirveyi bizimle beraber izleyecek.

Değerlendirme, Tek Doz Dijital’in merkez editör kadrosunca, belirlenen kriterler doğrultusunda yapılacaktır.

Yazılarınızı; tdd@socialtouch.com.tr mail adresimize ya da Tek Doz Dijital Facebook sayfamızdan özel mesaj olarak gönderebilirsiniz.

Ödül kazanan yazılar blogumuzda yayınlanacaktır.

Tek Doz Dijital ve Social Touch ailesi olarak katılımcılara başarılar dileriz.

Submit a Comment