Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

2016 Africa Healthcare Industry Outlook Konferansı

2016 Africa Healthcare Industry Outlook Konferansı
Kubilay Han Uluerim

Sağlık hizmetleri dünyanın her yerinde teknolojiyle doğru orantıda gelişiyor. Diğer tüm kıtalarla kıyaslandırıldığında ise Afrika, bu teknolojilerden en çok faydalanacak yer belki de.

Transformational Health at Frost & Sullivan yetkilisi Dorman Followwill’in dediğine göre, insanlığın karşılaştığı en büyük sağlık hizmeti sıkıntılarını tek bir soruda özetliyor ”yüksek kalite sağlık hizmetlerini küresel olarak, herkese ucuz ve devamlı bir şekilde nasıl ulaştırabiliriz?”. Bu soruya anahtar bir cevap olarak, sağlık sektörünün dijital evrimleşmesi, çeşitli cihazlarla erken tanı konulması, ilaç-cihaz kombinasyonları ve uygulamalarıyla, hastanın bunlara uyum sağlamasını söylüyor. Bu devrimin başlangıç noktalarından biri olarak da en uygun Afrika’yı görüyor.

Africa Healthcare Industry Outlook for 2016 konferansı, Afrika’daki sağlık hizmeti endüstrisinin yeni gelişmelerini bizlere tanıtacak. Akıllı telefonların ve sosyal ağların iletişim alanında kullanımının artmasıyla beraber, şirketlerin tüketicilere yeni çözümler sunması için bir çok fırsat doğduğunu söylüyor Africa at Frost & Sullivan Sağlık Hizmetleri Müdürü Dr. Etienne van Wyk. Afrikalıların teknolojiyi iyi tanıdığını söyleyen van Wyk, hiçbir şirketin burayı es geçmemesi gerektiğini ve batıdakiyle aynı hizmetleri Afrika’da da görmek istediklerini vurguluyor.

23 Şubat 2016’da gerçekleşecek konferansa linke tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Submit a Comment