Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Temmuz Ayı Dijital Sağlık Uluslararası Etkinlik Takvimi

Temmuz Ayı Dijital Sağlık Uluslararası Etkinlik Takvimi

| On 15, Jun 2015

Dijital araç ve hizmetlerin hayatımızı şekillendirdiği günümüzde önceki kuşaklardan çok daha fazla kaynağa, ürüne ve hizmete erişebilir durumdayız. Neredeyse her alanda sonsuz seçeneğe sahip olduğumuz bu dijital çağdan sağlık sektörü de nasibini aldı pek tabii. Durum böyle olunca toplantıların, konferansların, etkinliklerin içeriği de değişerek dijital boyuta taşındı. Mayıs ve Haziran ayında dünya çapında gerçekleşen dijital sağlık etkinliklerini şu yazımızla sizlere duyurmuştuk. Şimdi de Temmuz ayı etkinlikleriyle karşınızdayız.

1. Uluslararası 4. IEEE Mobil Hizmetler Konferansı

The Institute of Electrical and Electronics Engineers kısaca IEEE (Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü) tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan konferansta milyonlarca kişi tarafından kullanılan mobil cihazların, akıllı telefonların, giyilebilir ve taşınabilir teknolojilerin mobil sağlık alanında gerçekleştirdikleri devrimler masaya yatırılacak. Etkinlik, 27 Haziran – 2 Temmuz tarihleri arasında ABD’nin New York kentinde gerçekleştirilecek. Apple HealthKit, Fitbit, Jawbone ve diğer birçok ürünün de tartışılacağı konferansla ilgili ayrıntılar için buraya tıklayabilirsiniz.

2. Dijital Sağlık Konferansı ve Fuarı

İngiltere’nin Manchester kentinde düzenlenecek olan Dijital Sağlık Konferans ve Fuarı’nda, dijital sağlık alanına farklı açılardan yaklaşan akademisyenler bir araya gelecek. Sağlık hizmetlerinde teknolojinin daha etkin olarak kullanılması ve hizmet kalitesinin yükseltilmesine yönelik fikirlerin paylaşılacağı konferansta, hizmet standartlarının hastalar için daha iyi bir yapı kazanması için neler yapılabileceği de tartışılacak. Dijital Sağlık Konferansı ve Fuarı 7 Temmuz 2015’te Manchester University of Salford tarafından düzenlenecek.

3. Fortune Brainstorm TECH

Dünyanın en iyi teknoloji ve medya düşünürlerini, operatörlerini, girişimcilerini bir araya getiren bir pazar olan Fortune Brainstorm TECH’te, bu piyasanın nabzını tutan bildiğimiz en zeki insanların yaptığı konuşmalara tanıklık edeceğiz. Bu liderler yapacakları konuşmalarla yıl boyunca konuşulacak konulara ilham veriyor olacaklar. Ayrıntılar için buraya tıklayabilirsiniz.

4. Mobil Dünya Kongresi Şangay

Mart ayında ülkemizde de düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi şimdi de MWC 2015 adıyla 15-17 Temmuz tarihleri arasında Şangay’da gerçekleşecek. Her geçen yıl hem bireysel hem de kurumsal katılımcı sayısını arttıran Mobil Dünya Kongresi’nin her yıl olduğu gibi bu yılki nüfusu da oldukça kalabalık. MWC 2015’te, mobil iletişim odağında faaliyet gösteren gerek donanım gerekse yazılım firmalarının hemen hemen tamamı yer alacak. Firmaların yeni ürünlerini de tanıtacağı fuar, Çin’in Şangay kentinde gerçekleşecek. Tüm merak ettikleriniz için buraya uğrayabilirsiniz.

 

Submit a Comment