Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Fikir Dönüştürücü Giyilebilir Cihaz

Fikir Dönüştürücü Giyilebilir Cihaz
Nihal Yormaz

Yapılan bir araştırma; gün içinde insan beyninden 70.000 civarında düşünce geçtiğini ortaya koydu. Myle Tap adlı bir cihaz sayesinde bu düşüncelerin uçup gitmesi önlenebiliyor. Bu cihazı kullanarak hem kafanızı daha az yormuş hem de Alzheimer, demans gibi hastalıklara sebep olan aşırı stresten kurtulmuş oluyorsunuz. Stresin en büyük sebeplerinden birinin aşırı kafa doluluğu olduğunu da göz önünde bulunduracak olursak bu cihazın kafa boşaltma konusunda harika bir kurtarıcı olduğunu söyleyebiliriz.

Myle Tap adlı cihaz, sesle çalışıyor ve düşünceleri, fikirleri yakalayarak bunları notlara dönüştürüyor. Böylece gün içinde aklınıza gelen düşüncelerin sonsuza kadar unutulması riskinden kurtulmuş oluyorsunuz.  Springwise’ın haberine göre;  sesle çalışan Myle Tab düşünce yakalayıcı sayesinde aklınıza gelen binlerce düşünce veya fikir, metin olarak kaydedildikten sonra akıllı telefonunuz aracılığıyla eyleme dönüştürülebilecek. Düşünce yakalayıcı olarak da adlandırılan bu cihaz esasında Bluetooth ile akıllı telefonunuza bağlanan bir ses kayıt cihazı. Bu cihazı kıyafetinizin herhangi bir yerine yerleştirerek kullanmanız da mümkün.

Myle Tap’e şimdilik yalnızca kitlesel fonlama sitesi Indiegogo üzerinden fona katkıda bulunarak sahip olabiliyorsunuz. Ancak hafıza sorunlarına da çözüm bulacağı düşünülen bu cihazın, kısa bir süre sonra pazara sürüleceğine hiç şüphe yok.

Submit a Comment