Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

My Medical Shopper ile Bütçenize Uygun Sağlık Hizmeti Seçin

My Medical Shopper ile Bütçenize Uygun Sağlık Hizmeti Seçin
Kubilay Han Uluerim

SaÄŸlık hizmetlerinin ücretlerinin gittikçe artması sonucu, çevrimiçi ortamda kullanılan aygıtların hastalara yardım etmesi de o kadar önemli hâle geldi. Özellikle ABD’de oldukça yüksek fiyatlara tedavi gören kiÅŸiler bu tarz çözümlere her zaman açıklar.

New England Innovation Center’dan Mark Galvin, 3 yıl önce nükleer stres testine girmesi söylendiÄŸi gün, doktoru dahil kimsenin bu testin ücretini bilmediÄŸini öğrenmiÅŸ. Atılımcı biri olan Galvin, eyaletin elindeki verileri toplayarak My Medical Shopper adlı uygulamayı ve web sitesini tasarlamış. GeliÅŸtirdiÄŸi prototipi doktoruna göstererek nükleer stres testinin deÄŸiÅŸken fiyatlarını incelemiÅŸler. Testin iki farklı hastanede 1560 $ ve 7193 $ arasında deÄŸiÅŸtiÄŸini gören Galvin’in doktoru ise, bu kadar büyük fiyat farklını gördüğüne oldukça ÅŸaşırmış. 

mymedicalshopper-a5778b-h900

Kurulan bu platformun, düşük maliyetli sağlık hizmeti almak isteyen kişileri hedeflediğini belirten Galvin, işverenlerin çalışanlara bu platformu tavsiye edebileceğini ve binlerce dolarlık tasarruf sağlanabileceğini söylüyor.

“EÄŸer arabanız için yeni lastiÄŸe ihtiyacınız varsa, Google üzerinden belirli araba lastiklerini arayıp istediÄŸiniz fiyat ve kalitede ürün bulabilirsiniz.” diyen Galvin, benzer bir mantığı saÄŸlık hizmetleri için kullandıklarını belirtiyor.

Submit a Comment