Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Teladoc, Ocak-Mart Arasında 240.000 Ziyarete Ulaştığını Açıkladı

Teladoc, Ocak-Mart Arasında 240.000 Ziyarete Ulaştığını Açıkladı
Kubilay Han Uluerim

Tele-tıp hizmetlerinin oldukça yaygınlaştığı son birkaç senede, oldukça büyük gelişmelere tanık oluyoruz. En sonra yazdığımız tele-tıp hizmetlerinin güvenirliği hakkındaki haberimizde, bu teknolojinin ortalamanın üstünde bir oranla gayet başarılı olduğundan bahsetmiştik. Bu teknoloji o kadar benimsenmeye başladı ki, Teladoc’tan gelen yeni bir açıklamaya göre, bu yılın ilk çeyreğinde 240.000 tele-tıp ziyareti yapılmış. Geçen sene aynı zaman dilimindeki 140.000’lik rakama göre, yeni ziyaretçi sayısının %61 daha fazla olduğu belirtiliyor.

Teladoc, 2015 gelir ifşasını yaptığında, geçen sene toplamda 575,000 hasta ziyareti yapıldığını açıklamıştı. 2015 yılını 77.4 milyon $ ile kapatan Teladoc, 2014 yılındaki 43.5 milyon $ gelirle karşılaştırıldığında, kazancını %78 arttırmış. Kazancın 2 kaynağı var: üyelik erişim ücretlerinin getirdiği 63.3 milyon $ ve doktor randevusu ücretlerinin kazandırdığı 14.1 milyon $.

Teladoc aynı zamanda, Ocak ayında 870 yeni müşteri elde etmiş. Bunların 40 tanesini Dell, Monsanto, Sherwin-Williams, Panasonic, DuPont ve Kohl’s gibi Fortune 500 şirketleri oluşturuyor. 2016’nın ilk çeyreğine ait finansal verilerin büyük bir kısmı ise hâlâ açıklanmayı bekliyor.

“Değerlendirme eğilimlerimiz, PMPM modelimizin, güçlü tüketici analizimizin ve katılımcı üyeleri takip kayıtlarımızın bir yan ürünüdür. PMPM modelinin özellikleri ve kullanılabilirliği hakkında çok tartışma yapıldı. İnanıyoruz ki, bu sonuçlar 2 şeyi kanıtlıyor: PMPM modeli çalışıyor ve Teladoc’un girişim kampanyaları oldukça etkili.” diyor Teladoc CEO’su Jason Gorevic.

Submit a Comment