Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Roche, Diyabetle Mücadele İçin MySugr ile Ortaklığa Girdi

Roche, Diyabetle Mücadele İçin MySugr ile Ortaklığa Girdi
Kubilay Han Uluerim

Ä°laç ÅŸirketi Roche, diyabet uygulamaları geliÅŸtiren ÅŸirket mySugr‘a yatırım yaptıktan bir sene sonra, şimdi de birleÅŸme ortaklığına gittiklerini açıkladı.

MySugr bir çok farklı uygulamayı bizlere sunuyor. Bunların arasında baÅŸta gelen uygulama, tip 1 ve tip 2 diyabet hastalarının kayıt tutma, çizelge çıkarma, analiz yapma ve Apple Health’e baÄŸlanmasını saÄŸlayan Diabetes Logbook. EÄŸer kullanıcılar aylık veya yıllık üyelik yaptırırlarsa, baÄŸlantılı cihazlardan otomatik glikoz kaydı alma, hatırlatıcılar ve daha fazla rapor formatları gibi özelliklere sahip oluyorlar. Logbook uygulaması FDA’de 1. sınıf uygulama olarak kayıtlı ve Avrupa’da da benzer bir konumda. Yapılan açıklamalara göre, MySugr Logbook’un 600.000’den fazla kayıtlı kullanıcısı var.

Roche’un Accu-Chek Connect cihazına sahip olan kullanıcılar, mySugr’a otomatik olarak glikoz verilerini senkronize edebilecekler. Bu kullanıcılar aynı zamanda mySugr uygulamasının pro versiyonuna da eriÅŸim saÄŸlayabilecekler. Bu bütünleÅŸik hizmet öncelikle Almanya ve Avusturya’da eriÅŸilebilir olacak. Daha sonra ABD ve diÄŸer pazarlara da girecek.

“Bu ortaklık, müşterilerimize gerçek yenilikler getirecek. Dijital diyabet hastalığı çözümleri, diyabetle baÄŸlantılı verilerin idaresi için oldukça iÅŸe yaradığını kanıtladı. Bu da verilerin daha çok anlam kazanmasını saÄŸlıyor ve daha iyi terapi sonuçları almaya yardım ediyor.” diyor Roche Diabetes Care Küresel BaÅŸkanı Marcel Gmuender.

Submit a Comment